top of page

Sat, Sep 23

|

Rosavilla

Vuodenpyörän sointukylpy: SYYS-MATTI

Tämän sointukylvyn teemana toimii Syys-Matin sanoma: on aika levätä luonnon mukana, olla kiitollinen siitä mitä on ja minkä eteen on nähty työtä. On aika kääntää katse sisäänpäin. Mielikuvamatka johdattaa sinut omalle matkalle tänä syyskuisena iltana.

Vuodenpyörän sointukylpy: SYYS-MATTI
Vuodenpyörän sointukylpy: SYYS-MATTI

Time & Location

Sep 23, 2023, 7:00 PM – 8:00 PM

Rosavilla, Teräväniementie 30, 45100 Kouvola, Finland

About the event

Luonnonuskonnoissa vietetään uuden kauden alkaessa juhlaa, eli sapattia. Syyspäiväntasauksen aikana vietetään sapattia, josta suomalaisissa muinaisuskonnoissa puhutaan Syys-Mattina. Tällöin yö ja päivä ovat yhtä pitkät. Tämän jälkeen yö pitenee, kylmyys lisääntyy ja maa kääntyy lepoon. Syys-Mattina karhut menevät talviunille. On kiitollisuuden aika. Sato on korjattu ja säilötty, siirrytään tuvan lämpöön. On aika levätä luonnon mukana, olla kiitollinen siitä mitä on ja minkä eteen on nähty työtä. On aika kääntää katse sisäänpäin. Sointukylvyn alussa teemme tarinallisen mielikuvamatkan, eräänlaisen meditatiivisen harjoitteen Syys-Matin teemalla ja sukellamme vuodenkierron mukaiseen teemaan; valoon ja pimeyteen, maadoittumiseen, sisäiseen lämpöön ja voimaan, juuriimme.

-

Täydenkuun ja uudenkuun sointukylvyt toteutaan alkurentoutuksella, jonka jälkeen siirrytään kuuntelemaan syvärentoutuneessa tilassa erilaisia sointuja ja ääniä. Tämä sopii etenkin sinulle, joka haluat nauttia erityisesti perinteisestä sointukylvvystä. Vuodenpyörän sointukylvyissä puolestaan sukellamme syvemmälle luontoon jokaisen päivän teeman mukaisesti ja sointukylvyssä toteutetaan meditatiivista mielikuvamatkaa. Tämä sopii etenkin sinulle, joka haluat saada syvemmän yhteyden luontoon ja sen kiertoon.

-

Sointukylpy tehdään soittamalla käsintaottuja tiibetiläisiä metallimaljoja sekä kristallimaljoja. Sointukylvyssä voi olla mukana myös muita instrumenttejä, kuten kongia, tuulikelloja tai shamaanirumpua. Sointukylvyssä maataan paikoillaan ja annetaan kehon rentoutua unen ja valveen väliseen syvärentoutustilaan. Maljojen väreet liikkuvat lavalla puita pitkin koko kehoon, mikä tekee tilasta entistä erityisemmän. Sointukylvyssä kehon stressitaso laskee. Kokemus voi olla hyvinkin yksilöllinen ja usein eri kerratkin ovat toisistaan poikkeavia.

Sointukylpy tehdään sään salliessa joogalavalla mäntymetsän keskellä. Yleinen ohjeistus on, että pukeudu niin lämpimästi kun vaan voit. Paikallaan maatessa voi tulla yllättävänkin viileä vaikka päivä olisi muuten ollut lämmin. Ota myös mukaasi alusta, makuupussi tai lämmin viltti. Mutta ei huolta jos näitä ei kotoa löydy, myös meiltä saa lainaan paksuja vilttejä. Nappaa myös mukaan termarillinen kuumaa teetä, jota on ihana nauttia sointukylvyn jälkeen. Kylvyn jälkeen olisi hyvä nauttia runsaasti vettä, sillä äänimaljat ovat laittaneet kehon nesteet liikkeelle.

Jos haluat käyttää lahjakortin maksuvälineenä, ole ensin yhteydessä meihin!

Tietoa saapumisesta:

Porteista saapuessa valitse keskimmäinen tie, opasteet auttavat myös perille. Autot parkkeerataan navetan edustalle. Olethan ajoissa paikalla, mieluiten jo 15 minuuttia ennen alkua. Lisävilttejä löydät navetan sisältä. Olemme sään salliessa ulkona, seuraa opasteita joogalavalle päin. Sateisella säällä puolestaan navetan sisällä keskikerroksessa tai vintillä ryhmän koon mukaan. 

Huomaathan, että kyseessä on maatila ja meillä ei ole katuvaloja (joka onkin osa paikan taikaa!). Meillä on teiden valaisuissa käytössä lyhtyjä ja soihtuja sekä aurinkokennovalaisia. Jos olet epävarma liikkuja, kirjoita tämä ilmoittautumisen yhteyteen ja autamme sinut perille asti poluilla. Voit myös varata omaa taskulamppua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa ja nauttimaan illasta!

Tickets

 • Lippu

  €22.00
  Tax: ALV included
  Sale ended
 • Epassi / Smartum / Lahjakortti

  €0.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page