top of page

Tue, Oct 31

|

Rosavilla

Vuodenpyörän sointukylpy: KEKRI

Päivän sointukylvyn teemana toimii Kekri: elämän ja kuoleman juhlapäivä. Kekriin liittyvät myös enteet, ennustaminen ja tulevaisuus. Sointukylvyssä on sytytettynä myös kekritulet.

Vuodenpyörän sointukylpy: KEKRI
Vuodenpyörän sointukylpy: KEKRI

Time & Location

Oct 31, 2023, 7:00 PM – 8:00 PM

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

About the event

Luonnonuskonnoissa vietetään uuden kauden alkaessa juhlaa, eli sapattia. Lokakuun viimeisenä päivänä vietetään suomalaisissa muinaisuskonnoissa kekriä, joka oli maan, pellonviljelyksen, karjanhoidon ja hedelmällisyyden jumala. Entisaikaan vuosi loppui ja alkoi kekrinä. Siksi tähän juhlaan liittyy vahvasti ennusmerkit ja tulevan vuoden onnen ennustaminen. Kekrinä sytytettiin kekritulet, jotka houkuttelevat hyviä henkiä ja karkottavat pahoja henkiä.

Tule taianomaiseen kekrin sointukylpyyn kekritulien loisteeseen. Sointukylpy vaikuttaa erityisesti kehomme vesiin ja esimerkiksi aivoista suurinosa on vettä. Syvärentoutuksen tilassa voit saada kekrin teeman mukaisesti viestejä alitajunnastasi. Ehkä nämä ennusmerkit auttavat tulevan vuoden päätöksissäsi. Tarkkaile myös luontoa ympärilläsi. Jokaisella eläimellä, linnulla ja kasvilla on omat symboliikkansa. Mitkä niistä paljastuvat sinulle juuri tänä erityisenä päivänä?

-

Sointukylpy tehdään soittamalla käsintaottuja tiibetiläisiä metallimaljoja sekä kristallimaljoja. Sointukylvyssä voi olla mukana myös muita instrumenttejä, kuten kongia, tuulikelloja tai shamaanirumpua. Sointukylvyssä maataan paikoillaan ja annetaan kehon rentoutua unen ja valveen väliseen syvärentoutustilaan. Maljojen väreet liikkuvat lavalla puita pitkin koko kehoon, mikä tekee tilasta entistä erityisemmän. Sointukylvyssä kehon stressitaso laskee. Kokemus voi olla hyvinkin yksilöllinen ja usein eri kerratkin ovat toisistaan poikkeavia. 

Sointukylpy tehdään sään salliessa joogalavalla mäntymetsän keskellä. Yleinen ohjeistus on, että pukeudu niin lämpimästi kun vaan voit. Paikallaan maatessa voi tulla yllättävänkin viileä vaikka päivä olisi muuten ollut lämmin. Ota myös mukaasi alusta, makuupussi tai lämmin viltti. Mutta ei huolta jos näitä ei kotoa löydy, myös meiltä saa lainaan paksuja vilttejä. Nappaa myös mukaan termarillinen kuumaa teetä, jota on ihana nauttia sointukylvyn jälkeen. Kylvyn jälkeen olisi hyvä nauttia runsaasti nesteitä, sillä äänimaljat ovat laittaneet kehon nesteet liikkeelle. 

Share this event

bottom of page