top of page

Sun, Oct 15

|

Rosavilla

Uudenkuun sointukylpy

Uusikuu on kehon ja mielen puhdistautumisen aikaa. Uudenkuun aikana olo voi olla hiljainen ja sisäänpäin kääntynyt. Aika on hyvä itsetutkiskeluun, jota sointukylpy voi vahvistaa ja saada aikaan uusia ajatuksia sekä näkökulmia.

Uudenkuun sointukylpy
Uudenkuun sointukylpy

Time & Location

Oct 15, 2023, 6:00 PM – 7:00 PM

Rosavilla, Teräväniementie 30, 45100 Kouvola, Finland

About the event

Kuuta pidetään tunteiden, mielialojen ja muistojen ”planeettana”. Jo tuhansien vuosien ajan kuun vaiheiden on uskottu vaikuttavan ihmisen käytökseen. Uudenkuun aikana olo voi olla matalaenerginen täydenkuun energiapiikkeihin verrattuna. Aika on hyvä puhdistumiselle - niin mielen kuin kehonkin. Tutkiskele mielesi sopukoita ja kehosi olotilaa. Olisiko matalan energian ajalle tervetullutta pieni pysähtyminen sointukylvyn muodossa?

-

Täydenkuun ja uudenkuun sointukylvyt toteutaan alkurentoutuksella, jonka jälkeen siirrytään kuuntelemaan syvärentoutuneessa tilassa erilaisia sointuja ja ääniä. Tämä sopii etenkin sinulle, joka haluat nauttia erityisesti perinteisestä sointukylvvystä. Vuodenpyörän sointukylvyissä puolestaan sukellamme syvemmälle luontoon jokaisen päivän teeman mukaisesti ja sointukylvyssä toteutetaan meditatiivista mielikuvamatkaa. Tämä sopii etenkin sinulle, joka haluat saada syvemmän yhteyden luontoon ja sen kiertoon.

-

Sointukylpy tehdään soittamalla käsintaottuja tiibetiläisiä metallimaljoja sekä kristallimaljoja. Sointukylvyssä voi olla mukana myös muita instrumenttejä, kuten kongia, tuulikelloja tai shamaanirumpua. Sointukylvyssä maataan paikoillaan ja annetaan kehon rentoutua unen ja valveen väliseen syvärentoutustilaan. Maljojen väreet liikkuvat lavalla puita pitkin koko kehoon, mikä tekee tilasta entistä erityisemmän. Sointukylvyssä kehon stressitaso laskee. Kokemus voi olla hyvinkin yksilöllinen ja usein eri kerratkin ovat toisistaan poikkeavia.

Sointukylpy tehdään sään salliessa joogalavalla mäntymetsän keskellä. Yleinen ohjeistus on, että pukeudu niin lämpimästi kun vaan voit. Paikallaan maatessa voi tulla yllättävänkin viileä vaikka päivä olisi muuten ollut lämmin. Ota myös mukaasi alusta, makuupussi tai lämmin viltti. Mutta ei huolta jos näitä ei kotoa löydy, myös meiltä saa lainaan paksuja vilttejä. Kylvyn jälkeen olisi illan aikana ja seuraavana päivänä hyvä nauttia runsaasti vettä, sillä äänimaljat ovat laittaneet kehon nesteet liikkeelle.

Sointukylvyn jälkeen tarjoamme ruusuista Rosavillan kofeiinitonta teetä lämmikkeeksi.

Jos haluat käyttää lahjakortin maksuvälineenä, ole ensin yhteydessä meihin!

Tietoa saapumisesta:

Porteista saapuessa valitse keskimmäinen tie, opasteet auttavat myös perille. Autot parkkeerataan navetan edustalle. Olethan ajoissa paikalla, mieluiten jo 15 minuuttia ennen alkua. Lisävilttejä löydät navetan sisältä. Olemme sään salliessa ulkona, seuraa opasteita joogalavalle päin. Sateisella säällä puolestaan navetan sisällä keskikerroksessa tai vintillä ryhmän koon mukaan. 

Huomaathan, että kyseessä on maatila ja meillä ei ole katuvaloja (joka onkin osa paikan taikaa!). Meillä on teiden valaisuissa käytössä lyhtyjä ja soihtuja sekä aurinkokennovalaisia. Jos olet epävarma liikkuja, kirjoita tämä ilmoittautumisen yhteyteen ja autamme sinut perille asti poluilla. Voit myös varata omaa taskulamppua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa ja nauttimaan illasta!

Tickets

 • Lippu

  €22.00
  Tax: ALV included
  Sale ended
 • Epassi / Smartum / Lahjakortti

  €0.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page