top of page

Thu, Jun 13

|

Kouvola

Torstain turvesaunotukset naisille

Turvehoitojen paras vaikutus saadaan sarjahoidolla (1krt /vko). Osallistu torstaisin iltasaunaan ja saat hoitoturpeen vaikutuksista enemmän irti saunan lämmössä!

Torstain turvesaunotukset naisille
Torstain turvesaunotukset naisille

Time & Location

8 more dates

Jun 13, 2024, 6:00 PM – 8:00 PM

Kouvola, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Suomi

About the event

Tuhansia vuosia vanha suomalainen luonnonturve nostetaan syvältä suon syvyyksistä. Turpeella on monenlaisia hoitavia vaikutuksia ja kykyä sitoa lämpöä. Turve hoitaa ihoa kauttaaltaan ja siitä on apua esimerkiksi kutinaan, ihottumiin, psoriasikseen, akneen ja haavaumiin. Turve aktivoi aineenvaihduntaa ja lisää kehon imunestekiertoa. Nesteet lähtevät kehossa kiertämään ja turpeesta on apua esimerkiksi selluliittiin. Turve on myös luonnollinen kivunlievittäjä ja siitä on apua lihassärkyyn, nivelrikkoon, reumaattisiin kipuihin, turvotukseen ja verenkiertohäiriöihin. Lisäksi turve auttaa stressiin ja unettomuuteen.

Puulämmitteisessä hirsisaunassamme on hämyinen ja rauhoittava tunnelma. Rentouttavat ja sopivan kosteat löylyt ovat juuri sopivat turvesaunotukseen, jossa turve ei saa kuivua iholle liikaa. Turvesaunassa lämpötila on alkuun matalampi ja turpeen pesun jälkeen saunan lämpötila nostetaan ja saunominen jatkuu ns normaalina saunana. Vieressä oleva järvi mahdollistaa turpeen pesun virkistävässä luonnonvedessä. Viluisille on toki lämpimät suihkut saunan yhteydessä.

Turvesaunotuksen aikana saunassa on tarjolla runsaasti vettä jokaiselle omassa pullossa. Suosittelemme tuomaan oman pullon, johon voit lisätä vähän suolaa tai elektrolyytteja. Turvesaunassa turve levitetään koko keholle kasvoja myöten. Kokemus on hyvin maadoittava ja paras tapa tehdä se on olla alasti. Tämän vuoksi vuorot on varattu kokonaan naisille. Voit toki pukeutua uima-asuun, mutta turve voi liata kangasta pysyvästi. Turpeen pesun jälkeen uikkarin voi pukea loppusaunomisen ajaksi. Suihkun puolelta löytyy pesuaineita, mutta ota toki myös omasi mukaan. 

--

VALMISTAUDU TURVESAUNAAN NÄIN:

- Juo jo päivän aikana runsaasti nestettä,  mieluiten hyvää suolaa tai elektrolyyttijauhetta juomaan sekoitettuna.

- Turvesauna sopii kaikille, paitsi rankkoja syöpähoitoja käyvälle. 

Kun saavut Rosavillaan, parkkeeraa parkkipaikka B:lle, sauna löytyy navetan kulmalta, alamäkeen lähtevän tien päästä rannalta.

Rosavillan portit sulkeutuvat 20.30.

Jos haluat käyttää lahjakortin maksuvälineenä, ole ensin yhteydessä meihin: info@rosavilla.fi

Lämpimästi tervetuloa!

--

HUOM! Turvesaunaan mahtuu vain 7 ja paikan varaus on sitova. Jos estyt pääsemästä paikalle, voit antaa lippusi ja paikkasi ystävällesi. Lääkärintodistusta vastaan maksu palautetaan tai paikka voidaan siirtää toiseen kertaan. Jos varaat maksuttoman paikan Epassille, Smartumille tai lahjakortille, mutta et pääse paikalle, tulee käyttämättömästä paikkavarauksesta lipun hinnan mukainen lasku. Turvesaunamme ovat olleet suosittuja ja loppuunmyytyjä, paikkavaraus on aina paikka pois joltain toiselta. Kiitos ymmärryksestä!

Tickets

  • Turvesauna

    €25.00
    Tax: ALV included
  • Smartum/Epassi/Lahjakortti

    Turvesauna

    €0.00

Total

€0.00

Share this event

bottom of page