top of page

Thu, Jun 29

|

Rosavilla

Torstain turvesaunotukset naisille

Turvehoitojen paras vaikutus saadaan sarjahoidolla (1krt /vko). Osallistu torstaisin iltasaunaan ja saat hoitoturpeen vaikutuksista enemmän irti saunan lämmössä!

Torstain turvesaunotukset naisille
Torstain turvesaunotukset naisille

Time & Location

Jun 29, 2023, 6:00 PM – 8:00 PM

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

About the event

Puulämmitteisessä hirsisaunassamme on hämyinen tunnelma kynttilöineen. Rentouttavat ja sopivan kosteat löylyt ovat juuri sopivat turvesaunotukseen, jossa turve ei saa kuivua iholle liikaa. Turvesaunassa lämpötila on alkuun matalampi ja turpeen pesun jälkeen saunan lämpötila nostetaan ja saunominen jatkuu ns normaalina saunana. Vieressä oleva järvi mahdollistaa turpeen pesun virkistävässä luonnonvedessä. Viluisille on toki lämpimät suihkut saunan yhteydessä. 

Turvesaunotuksen aikana saunassa on tarjolla runsaasti yrtti- ja makuvettä sekä teetä huolehtimassa nestetasapainosta.

Turvesaunassa turve levitetään koko keholle kasvoja myöten. Kokemus on hyvin maadoittava ja paras tapa tehdä se on olla alasti. Tämän vuoksi vuorot on varattu kokonaan naisille. Voit toki pukeutua uima-asuun, mutta turve voi liata kangasta pysyvästi. Turpeen pesun jälkeen uikkarin voi pukea loppusaunomisen ajaksi.

Suihkun puolelta löytyy pesuaineita, mutta ota toki myös omasi mukaan. 

Tuhansia vuosia vanha suomalainen luonnonturve nostetaan syvältä suon syvyyksistä. Turpeella on monenlaisia hoitavia vaikutuksia ja kykyä sitoa lämpöä. Turve hoitaa ihoa kauttaaltaan ja siitä on apua esimerkiksi kutinaan, ihottumiin, psoriasikseen, akneen ja haavaumiin. Turve aktivoi aineenvaihduntaa ja lisää kehon imunestekiertoa. Nesteet lähtevät kehossa kiertämään ja turpeesta on apua esimerkiksi selluliittiin. Turve on myös luonnollinen kivunlievittäjä ja siitä on apua lihassärkyyn, nivelrikkoon, reumaattisiin kipuihin, turvotukseen ja verenkiertohäiriöihin. Lisäksi turve auttaa stressiin ja unettomuuteen.

Turvesaunaan mahtuu vain 7,  joten varaa paikkasi pian!

Rosavillan portit sulkeutuvat 20.30.

Jos haluat käyttää lahjakortin maksuvälineenä, ole ensin yhteydessä meihin: info@rosavilla.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Tickets

 • Lippu

  sis alv 24%

  €23.00
  Sale ended
 • Epassi / Smartum / Lahjakortti

  €0.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page