top of page

Sun, May 28

|

Rosavilla

Terveyttä puista

Puut tarjoavat valtavan määrän ravintoa ja terveyttä, kunhan niitä vain osaa hyödyntää oikealla tavalla. Pääset maistelemaan mm. koivunmahlaa, pakuria ja kuusenkerkkää. Saat oppeja puiden hyödyntämisestä ravintona, lääkkeenä ja osana kauneusrutiineja.

Terveyttä puista
Terveyttä puista

Time & Location

May 28, 2023, 1:00 PM – 2:30 PM

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

About the event

Kurssilla kierrämme Rosavillan pihapiiriä ja opiskelemme terveysvaikutteisia puita. Käymme läpi mitä osia puusta käytetään, miten niitä säilötään ja liittyykö puuhun jotain vanhankansan uskomuksia. Puhumme myös yleisesti luonnon hyödyntämisestä ravintona ja erilaisina kauneudenhoito- tai terveydenhoitotuotteina. Suomen luonnosta saatavilla kasveilla ylläpidät terveyttä, saat moninkertaisen annoksen erilaisia vitamiineja, hivennäis- ja kivennäisaineita sekä paljon muuta verrattuna kaupan kasviksiin! Lisäksi säästät pitkän pennin hyödyntämällä luonnon kasvillisuutta jokamiehenoikeusien puitteissa.

Kurssilla aloitamme laskeutumisen kasvien maailmaan kasvikorteilla ennen kierrosta. Nautimme lopuksi myös villiyrttipohjaisia tarjoiluja.

Kierrämme aluetta kävellen hiekkateitä pitkin, mutta saatamme välillä poiketa hieman polulta. Laita siis esimerkiksi kumisaappaat tai muut hyvät kengät, joiden kastuminen ei haittaa. Varaudu myös lämpimillä vaatteilla, sillä puiden suojassa ilma voi olla vielä viileää. Kävelymatka ei ole pitkä ja alueelta löytyy myös penkkejä, joilla istuen voi kuunnella.

Kurssi kestää 1,5 tuntia, johon sisältyy villiyrttikävely, tarjoilut, rentoa olemista ja keskustelua / kysymysten läpikäyntiä.  Jokainen saa mukaansa vielä tulostetun koosteen läpikäydyistä kasveista.

-

Kurssin vetää sertifioitu hortaohjaaja. Sateisella säällä kurssi siirretään kasveineen sisätilaan.

Huom. mikäli olet raskaana tai sinulla on allergioita, kaikkia kasveja et voi maistella. Varmista jokaisen kohdalla onko se sinulle sopiva.

.

Tickets

 • Lippu

  €18.00
  Tax: ALV included
  Sale ended
 • Epassi / Smartum / Lahjakortti

  €0.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page