top of page

Thu, Aug 31

|

Rosavilla

Täydenkuun sointukylpy

Täysikuu liikuttaa planeettamme vesiä, joten yhdistettynä sointukylpyyn, yhdistelmä on hyvin voimakas.

Täydenkuun sointukylpy
Täydenkuun sointukylpy

Time & Location

Aug 31, 2023, 8:00 PM – 9:00 PM

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

About the event

Täysikuu liikuttaa planeettamme vesiä, joten yhdistettynä sointukylpyyn, yhdistelmä on hyvin voimakas. Täysikuu on historiallisesti saanut ihmisiä kokoontumaan yhteen. Monesti tällöin ihminen voi kokea energiapiikkejä ja jopa kaaosmaista oloa. Uni voi olla katkonaista tai nukahtaminen vaikeaa. Kuuta pidetään tunteiden, mielialojen ja muistojen ”planeettana”. Kun kuu on täysi, se voi tuoda kaikki tunteemme pinnalle ja vahvistaa niitä. Täydenkuun aikana asiat viedään loppuun tai vapautetaan. Projektit voivat olla tällöin huippupisteissään.

-

Sointukylpy tehdään soittamalla käsintaottuja tiibetiläisiä metallimaljoja sekä kristallimaljoja. Sointukylvyssä voi olla mukana myös muita instrumenttejä, kuten kongia, tuulikelloja tai shamaanirumpua. Sointukylvyssä maataan paikoillaan ja annetaan kehon rentoutua unen ja valveen väliseen syvärentoutustilaan. Maljojen väreet liikkuvat lavalla puita pitkin koko kehoon, mikä tekee tilasta entistä erityisemmän. Sointukylvyssä kehon stressitaso laskee. Kokemus voi olla hyvinkin yksilöllinen ja usein eri kerratkin ovat toisistaan poikkeavia. 

Sointukylpy tehdään sään salliessa joogalavalla mäntymetsän keskellä. Yleinen ohjeistus on, että pukeudu niin lämpimästi kun vaan voit. Paikallaan maatessa voi tulla yllättävänkin viileä vaikka päivä olisi muuten ollut lämmin. Ota myös mukaasi alusta, makuupussi tai lämmin viltti. Mutta ei huolta jos näitä ei kotoa löydy, myös meiltä saa lainaan paksuja vilttejä. Nappaa myös mukaan termarillinen kuumaa teetä, jota on ihana nauttia sointukylvyn jälkeen. Kylvyn jälkeen olisi hyvä nauttia runsaasti nesteitä, sillä äänimaljat ovat laittaneet kehon nesteet liikkeelle. 

Sateisella säällä sointukylpy pidetään sisätiloissamme, pukeudu silti lämpimästi!

Share this event

bottom of page