top of page

Time is TBD

|

Rosavilla

Sointukylpy kirsikkapuistossa

Sointukylpy toteutetaan Rosavillan hedelmä- ja kirsikkatarhassa puiden kukkiessa keväällä.

Sointukylpy kirsikkapuistossa
Sointukylpy kirsikkapuistossa

Time & Location

Time is TBD

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

About the event

Kirsikkapuiden kukinta on meille Rosavillassa juhlan aikaa. Kymmenet puumme kukkivat, mutta vain hetken. Tästä kauneudesta on otettava kaikki ilo irti ja siksi sointukylpy pidetään keväällä puiden juurella, tuhansien kukkien alla. Myös mehiläisten surina kukissa on aivan oma meditatiivinen äänensä.

Sointukylvyssä ollaan makuullaan maassa ja se sopii kaikille. Ulkona olevaan sointukylpyyn on hyvä pukeutua sään mukaisesti lämpimiin ulkovaatteisiin, mahdollisesti pipoon ja hanskoihin. Suosittelemme ottamaan mukaan oman makuualustan, tyynyn pään alle, makuupussin tai lämpimän viltin sekä lämmintä teetä termariin.

Sointukylvyssä soitetaan käsintaottuja tiibetiläisiä äänimaljoja sekä kristallimaljoja. Mukana voi olla myös muita äänellisiä rentoutusinstrumentteja, kuten tuulikelloa, kongia tai rumpua.

Voit huomata sointukylvyn vaikutuksia jopa muutaman päivän jälkeen kylvystä. Olo voi olla hieman outo, mutta tämä on täysin normaalia. Kehon vedet lähtevät vain liikkeelle. Monet myös sanovat, että unet voivat tuoda viestejä alitajunnasta kylvyn jälkeen. Kuuntele kehoa ja mieltäsi, ehkä niillä on sinulle jotakin sanomaa.

Nähdään taionmaisessa Rosavillassa, lämpimästi tervetuloa!

Hinta 17€. 

Share this event

bottom of page