top of page

Time is TBD

|

Rosavilla

Pizzakurssi - by Home Chef Mark & Jutta

Opi täydellisen pizzan salaisuus Suomen parhaalta kotipizzeriaa pyörittävältä Markilta ja puolisoltaan Jutalta! Taikina, täytteet, paisto ja maustaminen, saat kokin kikat käyttöösi. Nauti illasta itse valmistamasi pizzan kera tunnelmallisella Rosavillan kesäkeittiöllä!

Pizzakurssi - by Home Chef Mark & Jutta
Pizzakurssi - by Home Chef Mark & Jutta

Time & Location

Time is TBD

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

About the event

Juuriltaan maltalainen Mark on ammattikokki, jolla on yli 10 vuoden kokemus ruuanlaitosta, erityisesti italialaisesta keittiöstä. Hän pyörittää suosittua napolilaistyylistä kotipizzeriaa Helsingissä yhdessä puolisonsa kouvolalaislähtöisen Jutan kanssa. Lisäksi pari tekee catering-palvelua juhliin ja tapahtumiin.

Kurssilla käymme läpi täydellisen taikinan salaisuudet. Mitä tarkoittaa taikinan fermentointi, %-osuus kosteutta ja kohoamisaika päivinä? Miten välttää sudenkuopat, mitä välineitä Mark suosii ja suosittelee? Mark näyttää takinan teon alusta loppuun näytöstyylisesti. Tämän jälkeen jokaiselle kurssilaiselle jaetaan jo valmiit etukäteen kohotetut taikinapallot. Yhdessä Markin kanssa käsittelemme ja muotoilemme taikinan valmiiksi täytteitä varten. Jokainen saa täyttää oman pizzansa haluamallaan tavalla. Markilla on mukana aito italialainen pizzauuninsa, jolla jokaisen kurssilaisen pizza valmistetaan biscotto-kivellä . Paistossa Mark on vieressä neuvomassa, kun jokainen saa paistaa omansa, saat siis vinkit myös paistoon. Pizzat viimeistellään yrtein ja erilaisin maustein, jotka vievät maut aivan uudelle tasolle!

Lopuksi nautiskelemme valmiista pizzoista ja viileistä juomista Rosavillan kesäkeittiöllä järven rannalla.

Voit tutustua pizzoihin ja vinkkeihin jo etukäteen Instagramissa @homechefmark.

-

Laitathan viestiä etukäteen tai ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on jotain ruoka-allergioita. 

Share this event

bottom of page