top of page

Sun, Oct 24

|

Rosarium

Amerikkalainen ovikoriste (@ROSARIUM)

Kranssien ohella oviin sopii myös pitkät havutyöt amerikkalaiseen tyyliin! Materiaaleina hyödynnämme erilaisia erikoishavuja, kauniita koristeita ja yksityiskohtia.

Amerikkalainen ovikoriste (@ROSARIUM)
Amerikkalainen ovikoriste (@ROSARIUM)

Time & Location

Oct 24, 2021, 11:00 AM – 1:00 PM

Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola, Finland

About the event

HUOM. HAVUKURSSIT PIDETÄÄN ROSARIUMIN TILOISSA! (Utinkadulla)

Valmista omaan kotiisi upea amerikkalaistyylinen ovikoriste havuista toivottamaan vieraasi tervetulleiksi. Opi hyödyntämään luonnonantimia ja kukkakaupan laajaa koristevalikoimaa. Materiaaleja meiltä löytyy laidasta laitaan, joten voit tehdä juuri omanlaisesi teoksen. Käymme kurssilla läpi myös visuaalisia "sääntöjä" ja erilaisia kiinnitystekniikoita.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Ilmoita ajoissa mahdollisista allergioista. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys!

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin.

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 55 euroa.

Share this event

bottom of page